Et produkt afVirtuelle fordele - men performance som en fysisk server

Vi tilbyder hurtige og stabile Virtuelle Private Servere. Hvad enten du har et lille webudvikler firma, og har brug for et sted at hoste dine kunders websites, eller et større firma, med behov for flere højtydende servere, så har vi en størrelse, der passer dig. Vi har leveret VPS'er siden 2006 og kan nu levere dem til en mere fordelagtig pris end nogensinde.

Use the Force - bestil i dag!


Vælg en VPS der passer til dig

  • Linux
  • Windows

Linux

 

VPS Standard med Linux

Vælg en VPS fra vores standard linie, hvis du skal udvikle eller sætte små applikationer eller services i produktion.

VPS Professional med Linux

Kræver dine applikationer eller services mere power, så vælg en VPS fra vores Professionelle linie.

  Small Medium Large Small Pro Medium Pro Large Pro
  Bestil Bestil Bestil Bestil Bestil Bestil
RAM 240 MB 480 MB 960 MB 1 GB 2 GB 4 GB
Diskstørrelse 8 GB 15 GB 30 GB 25 GB 50 GB 100 GB
Trafik / måned 100 GB 250 GB 500 GB 500 GB 1000 GB 2000 GB
Pris / måned * DKK 185 DKK 300 DKK 450 DKK 525 DKK 675 DKK 825

Windows

 

VPS Professional med Windows

Vi kan kun levere Windows på en VPS i vores Professionelle linie

  Small Pro Medium Pro Large Pro
  Bestil Bestil Bestil
RAM 1 GB 2 GB 4 GB
Diskstørrelse 25 GB 50 GB 100 GB
Trafik / måned 500 GB 1000 GB 2000 GB
Pris / måned DKK 525 DKK 675 DKK 825

* Alle priser er ekskl. moms.


Detaljer

Pålidelig hardware og professionelt datacenter

Da vi er HP partnere, kører alle vores VPS'er på HP Proliant servere. Hele vores infrastruktur kører faktisk på HP hardware. Vores servere er huset i Global Connects datacenter i København. Global Connect og Netgroup står for for Internet forbindelsen. Datacenteret er opbygget efter alle kunstens regler, med adgangskontrol, køling, dieselgeneratorer etc.

Virtualiseringsplatform

Vi benytter Citrix XenServer til at virtualisere vores servere. Xen har den stabilitet, hastighed og de muligheder der gør, at vi kan tilbyde dig højtydende VPS'er. Kombineret med en god infrastruktur får du måske markedets bedste pris/performance.

Ingen lange bindinger

Når du bestiller, binder du dig kun til 3 måneder (vores betalingsperioder er kvartalsvis). Efter 2 måneder kan du sige din VPS op, og være væk fra os efter 3 måneder. Du kan altså sige op når som helst og du vil være fri af dit abonnement ved periodens udløb. Du skal bare huske at gøre det mindst 4 uger før kvartalets udgang.

Hvem står bag VPSForce?

VPSForce er en del af Fab:IT - en IT servicevirksomhed i København. Vi har leveret datacenter services siden 2003 og startede med at tilbyde Open Source Xen-baserede VPS'er i 2006. Vi tilbyder også en lang række andre produkter - besøg vores hjemmeside på www.fab-it.dk for mere info.

Serviceniveau

Vi garanterer mindst 99,75% oppetid på netværket og 99,50% oppetid på værtsserveren pr. måned. Hvis din VPS er gået ned på grund af en fejl der er selvforskyldt (f.eks. ved at installere en forkert kerne eller lignende) tæller det ikke som nedetid. Men hvis værtsserveren, som din VPS kører på, er nede, tæller det som nedetid. 99,75% oppetid pr. måned svarer til 108 minutters nedetid. Er din servere nede længere får du rabat på næste periodes regning.

Betalingsmuligheder

Når du har bestilt vil du modtage en faktura hvert kvartal. Betalingen skal ske forud og du kan betale via Betalingsservice, bankoverførsel eller Paypal.

Hold dig opdateret

Vi arbejer løbende på at gøre vores backendsystemer bedre og mere brugbare, og hvis du ønsker at vide, hvornår nye muligheder bliver tilgængelige, samt få generelle nyheder og tilbud, kan du vælge at modtage vores nyhedsbrev. Det udsendes maks. én gang om måneden, og du kan framelde dig når som helst. Tilmeld dig ved at benytte tilmeldingsformularen i bunden af siden.

Support

Vores supporttelefon er åben fra 9-16, mandag til fredag på almindelige hverdage. Email besvares ligeledes i normal åbningstid. Vi yder telefon- og emailsupport til alle vores kunder indenfor normal åbningstid, men det er muligt at få udvidet supportmuligheden ved at tegne en driftsaftale med os. Kontakt os for yderligere information.

Har du spørgsmål omkring vores produkt som du ikke kan finde svar på her, kan du eventuelt forsøge at snakke med vores online support team:

Klar til at bestille?